Skip to content
Supply chain

Tre greb til ledelse af den hjemmearbejdende supply chain

Marie Capitani

Konsulent, Cand.psych.Aut

I den første nedlukning i foråret 2020, var der næsten en ”hype” for at få arbejdsgangene til at fungere, og det momentum var med til at gøre det lettere at lede digitalt. Med vinterens nedlukning er presset på ledelsen og behovet for en supply chain ledelse, der skaber fællesskab og tilknytning, blevet tydeligt. Det er ikke en let ledelsesopgave både at holde sig selv motiveret og samtidig at holde humøret oppe og motivere sit team.

Hvordan kan en supply chain leder skabe et trygt og motiverende arbejdsmiljø for den enkelte planlægger, indkøber, disponent, når arbejdet ikke længere udføres på virksomheden, men hjemme hos medarbejderen? Hvordan kan lederen – i sin iver for at være interesseret og involverende – undgå̊ at komme til at overskride nogle grænser i forsøget på at coache og motivere ”online”?

Ledelse har en afgørende betydning i de selvledende supply chain organisationer.

Der er ikke mindre ledelse. Der er brug for mere ledelse – meget mere ledelse.

CUBIONs Troels Møller giver i samarbejde med Henning de Haas, Haas Læring&Ledelse, tre bud på, hvordan ledelse af hjemmearbejde kan styrkes i denne artikel fra magasinet EFFEKTIVITET.DK :

Hjemmearbejde og Ledelse af Supply Chain post Covid-19

Skriv en kommentar

Scroll To Top