Skip to content

Om Cubion

cubion-gruppebillede
om-cubion-bloed-firkant

Vores navn

Hvad er en Cubion? Hvordan ser den ud? Hvordan føles den? Som en ”blød firkant”? Vores navn har altid indbudt til forundring og refleksion. Og gør det den dag i dag. Det har vi ikke tænkt os at ændre, for vi sætter pris på nysgerrighed og levende samtaler.

om-cubion-filosofifirkant

Vores filosofi

At dyrke forskelligheden har altid optaget os. Fagligt såvel som menneskeligt. Vi sværger til konstruktiv uenighed i stedet for harmonisk enighed. Selv når det er svært. Vi tror på, at vi ved at holde flere – ofte modstridende – perspektiver i spil, kan opnå unikke resultater i en foranderlig og uforudsigelig verden.

om-cubion-tilgang

Vores tilgang

Vi arbejder hellere sammen med vores kunder end for vores kunder. Vi tror på, at de bedste resultater skabes i det tætte samspil og den gensidige involvering. Samtidig er vi et energisk hold af konsulenter med komplementære egenskaber, fordi vi tror på, at diversitet skaber resultater og styrker vores faglighed til gavn for vores kunder.

om-cubion-historietempel

Vores historie

Cubion blev grundlagt i 2004 af otte erfarne konsulenter. Ambitionen var dengang – og er stadig – at skabe et konsulenthus kendetegnet ved en uformel kultur med højt til loftet, nysgerrighed, plads til forskellighed - gennemsyret af en dyb professionalisme. Du kan finde os i Aarhus såvel som i København.

Scroll To Top