Skip to content
hjerne

Se din smukke hjerne

Henrik Nordmand Rasmussen

Chefkonsulent og Økonomiansvarlig partner HD[R]

Den 18. april 2018 afholdes en workshop, der giver dig nye perspektiver på ledelse og teamfunktion med udgangspunkt i den seneste viden om, hvordan hjernen fungerer.

Flere store amerikanske virksomheder er allerede begyndt at bruge målinger af hjerneaktivitet i forbindelse med ledelses- og teamudvikling, fordi disse nye metoder med en forskningsbaseret tilgang giver ”objektive verificerbare” informationer om, hvordan vedkommendes hjerne generelt arbejder, hvilke opgaver den foretrækker, samt hvad der skal til for at komme i ”flow”.

Dario Nardi, senior lecturer ved University of California (UCLA), Ph.d. og leder af HR virksomheden Radiance House, vil tage os igennem denne workshop. Her vil han fortælle om sit forskningsarbejde og om de erfaringer, han har med at bringe sin (og andres) viden om hjernen i spil i forskellige virksomheder. Derudover vil han lave to live hjerneskanninger. Her får du mulighed for at opleve, hvordan to forskellige hjerner arbejder, når de udsættes for de samme opgavetyper. Deltagerne vil i løbet af workshoppen arbejde med forskellige opgaver relateret til dagens tema.

Workshoppen er arrangeret af Babitzkow Consulting og Cubion.

Læs mere: http://sedinsmukkehjerne.dk

Skriv en kommentar

Scroll To Top