Skip to content
IMG_2379_edited

Paradoksledelse

Henrik Nordmand Rasmussen

Chefkonsulent og Økonomiansvarlig partner HD[R]

Cubion startede 2020 op i regn og rusk med et par inspirerende dage på Skanderborg Vandrehjem d. 2-3. januar. Torsdag gik med intern udvikling og gennemgang af opgaven ”Kroppen som refleksionsredskab i forandret ledelsesudvikling”, skrevet af vores praktikant Thea.
Fredag morgen startede også lidt gråt, men hen på fredagen klarede det op, og sammen med nogle af vores samarbejdspartnere og HR fra både Aarhus – og Odense Kommune sluttede vores dage af i selskab med Lotte Lüscher fra Clavis. Hun gav os en indføring i tankerne omkring lederens udspændtheder i det paradoksale lederskab.

I Cubion har vi i flere år brugt Lottes bøger på vores forløb i Aarhus – og Odense Kommune. Vi oplever, at de studerende finder hendes tænkning meget nærværende i forhold til den ledelsespraksis de står i. Det var derfor givende, at dele denne forståelse med kommunernes HR afdelinger. Det giver os alle et bedre fælles afsæt i samskabelsen af de skræddersyede forløb, som skal matche de behov lederne oplever i deres hverdag.

Skriv en kommentar

Scroll To Top