Skip to content
randi-juul-olsen

NY DIREKTØR I KONSULENTHUSET CUBION A/S

Henrik Nordmand Rasmussen

Chefkonsulent og Økonomiansvarlig partner HD[R]

Randi Juul-Olsen bliver ny direktør i Cubion A/S

Pr. 1. juli 2018 er Randi Juul-Olsen tiltrådt som direktør i Cubion. Randi har arbejdet i Cubion siden 2004 og har været partner siden 2011. Hun er uddannet Sociolog fra Københavns Universitet og har solid erfaring fra opgaveløsning indenfor områderne ledelsesudvikling, evaluering, samskabelse og innovation.

Hun overtager direktørposten fra Troels Møller, der har været direktør i virksomheden i 10 år og som var en af 8 medstiftere af virksomheden i 2004. I de 10 år har Troels haft stort fokus på den interne organisering og drift og er lykkes med at skabe og sikre en sund virksomhed. Troels fortsætter i Cubion både som chefkonsulent og som bestyrelsesformand.

Valget som direktør faldt naturligt på Randi, da hun gennem længere tid har været en stærk drivkraft i udviklingen af Cubion. Målet er fortsat at skabe og sikre en dynamisk og fagligt spændende konsulentvirksomhed, som samskaber og leverer kvalificerede konsulentydelser der bidrager til velfærdsudvikling og værdiskabelse i både private og offentlige virksomheder.

Skriv en kommentar

Scroll To Top