Skip to content
personal-leadership-development-plan

Cubion skal være med til at kvalificere fremtidens lederskab i Aarhus Kommune

Randi Juul-Olsen

Adm. direktør og partner Sociolog

Cubion skal undervise ledere i Aarhus Kommune i modulerne Det Personlige Lederskab (DPL) og Udvikling, Forandring og Innovation (UFI).

Vi har med stor glæde netop indgået aftale med Aarhus Kommune om at skulle undervise i modulerne Det Personlige Lederskab og Forandring, Udvikling og Innovation.

Offentlige ledere mærker i dag de hurtige forandringer, den stigende uforudsigelighed og den medfølgende usikkerhed, hvor det sjældent er bæredygtigt at gøre, som man plejer. Behovet for refleksion, fleksibilitet, kreativitet, innovation og samarbejde på tværs af borgere, brugere, private aktører og offentlige enheder er markant.

På modulet DPL vil vi derfor ruste lederne til at have et reflekteret forhold til sig selv, sin lederrolle og sin måde at bringe sig selv i spil på i relation til medarbejdere, egen leder, borgere og frivillige m.fl. Det handler om at vide hvem man er som menneske (ståsteder, drivkræfter og værdier) og om hvilke styrker og udviklingsområder man har i sit lederskab.

På UFI vil vi bl.a. træne lederne i innovativt lederskab, der handler om at blive lidt længere i det ukomfortable, at have modet til at vælge andre veje end de kendte uden at blive ramt af panik, at kunne associere hurtigt her og nu, i det øjeblik, tingene sker, og at kunne sammensætte det, man oplever på nye måder.

Det er vigtigt for os at vores undervisning skaber forandringer i praksis. Derfor sikrer vi en tydelig kobling mellem modulernes teori og lederens daglige praksis ved bl.a. at arbejde med konkrete prøvehandlinger og konkrete cases og ved at perspektivere teorierne til kommunens relevante strategier og politikker.

Vi ser frem til samarbejdet!

 

Skriv en kommentar

Scroll To Top