Skip to content
Færge

Æstetiske virkemidler

Henrik Nordmand Rasmussen

Chefkonsulent og Økonomiansvarlig partner HD[R]

Ledelsesforsker Paula Helth var oplægsholder på Cubions udviklingsdage på Ærø i august, hvor både samarbejdspartnere og kunder deltog.


Paula Helth ankommer med færgen til Ærøskøbing, med hænderne fulde af æstetiske virkemidler, som hun selv kalder det for. Vi skal sammen med Paula Helth i ”laboratoriet”, hvor vi ikke kun skal høre om, men også selv afprøve hvad det gør ved undervisningen, når der anvendes forskellige æstetiske virkemidler i passende doser. Rammen er Ærø, nærmere betegnet Pension 44, som blev bygget i 1784 og som er charmerende indrettet med antikviteter og kunstmalerier.

Èn ting er at høre eller læse om en læringsmetode eller en teori. Noget helt andet er selv at afprøve det i praksis og tilbringe tid sammen i ”laboratoriet”. Det gælder ikke kun for os, men for alle de offentlige og private ledere og medarbejdere som vi samarbejder med.

Vi blev godt inspireret og udvekslede idéer med hinanden om, hvordan vi i fællesskab, kan styrke og bevæge lederskabet for de offentlige og private ledere i Danmark. Med Paula Helth og de æstetiske virkemidler fik vi sat yderligere fokus på, hvordan lederne skaber og anvender læring, som kan bruges i praksis.

Skriv en kommentar

Scroll To Top