Skip to content

Øget læring gennem Strategisk Aktionslæring

Cubion har afholdt en 3 dages uddannelse i Strategisk Aktionslæring for et hold interne konsulenter i Psykiatrifonden. Deltagerne har fået viden om læringstilgangen, der giver et metodisk og teoretisk fundament til at udforske og udvikle egen organisation eller undervisningspraksis gennem bedre læreprocesser, videndeling og handling.

Mellem undervisningsdagene har deltagerne således afprøvet de nye metodiske greb i praksis. De har således fået både teoretisk og praktisk kendskab til centrale faktorer i Strategisk Aktionslæring, , der sikrer højere læringseffekt og forankring af forandring i organisationen.

”Strategisk Aktionslæring er en god metode til arbejde med praksisudvikling, hvor arbejde og læring går hånd i hånd. Jeg har gennem Cubions konsulentuddannelse i Strategisk Aktionslæring fået viden om og værktøjer til at planlægge og gennemføre aktionslæringsforløb og vi er nu i fuld gang med selv at praktisere aktionslæring på erhvervsskoler i Danmark.”

Tobias Sander Nielsen Udviklingskonsulent i Psykiatrifonden

hanne-moeller

Chefkonsulent & partner i Cubion og medforfatter til bogen Strategisk Aktionslæring Hanne Møller Cand. Mag i læring og forandringsprocesser

Scroll To Top