Skip to content

FREMTIDSFABRIKKEN – De kreative iværksætteres virkeligheder

CUBION har mødt 90 kreative iværksættere på vækstuddannelsen STRØMSTYRKE, under det EU støttede projekt MEDSTRØM. STRØMSTYRKE er et ni måneders uddannelsesforløb designet til kreative iværksættere, der har været i gang med egne virksomhed et par år.

Forløbet er forankret i FREMTIDSFABRIKKEN i Svendborg, Business Kolding og Spinderihallerne i Vejle.

Cubion underviser på Modul 2: GAMEPLAN og Modul 10: OVER MÅLSTREGEN.

Omdrejningspunkterne på modulerne er personlig coaching og sparring ift. egen professionel virkelighed, netværk og erfaringsudveksling på tværs af deltagerne samt undervisning i – og arbejdet med – følgende værktøjer:

  • Væksthjulet – et visuelt analyseredskab til at afdække styrker og svagheder i egen virksomhed
  • JTI-test (Jungs Type Indikator), der har fungeret som et personligt udviklingsværkstøj til at stille skarpt på – og arbejde med – betydningen af den enkelte iværksætters personlige præferencer for den professionelle virkelighed
  • GAMEPLANEN – et visuelt stillads, der med afsæt i deltagernes professionelle virkeligheder forsøger at skabe et overblik over mål og aktiviteter på kortere og længere sigt
  • Pitch-træning og personlig præsentation

Link: http://www.medstroem.dk/

"Så startede "STRØMSTYRKE" forløbet op på Fremtidsfabrikken Sydfyn - En super god og meget inspirerende dag med indsigt og udsigt:-) Tak til psykolog Thomas Rosenberg og Troels Møller for et solidt og sjovt fundament til at navigere i kaos"

Birgitte Rubæk – Mindset4it

troels-moeller

Troels Møller

Scroll To Top