Skip to content

[wpv-post-title]

Cubion har en mangeårig erfaring i at samarbejde med High Performance Teams fra offshore-industrien, bl.a. Mærsk Olie & Gas og DONG Energy.

Teamudviklingsforløbene er skræddersyede og har typisk en varighed á 3-4 døgn. Grundrammen er: Ukendt opgave i ukendt miljø, og fokus er lagt på styrkelsen af teamets evne til at samarbejde under komplekse og foranderlige forhold. Vi arbejder i praksis med effektiv kommunikation, opbygning af tillid, navigation i uforudsigelighed, improvisation, ædelt følgeskab, team-innovation, refleksion, nærvær, opbygning af resiliens og håndtering af fejl.

"Jeg havde fornøjelsen af at deltage på Cubions teamudviklingsforløb med en håndfuld kolleger. På kurset blev vi taget ud af vore vante rammer og fik en række redskaber til at samarbejde om helt uvante problemstillinger. Især redskaberne til at reflektere og analysere på en given problemstilling er noget jeg har taget til mig, og noget jeg stadig vender tilbage til i mit daglige job offshore.
Jeg føler helt klart at vi på kurset har styrket tilliden og samarbejdet i afdelingen, fordi vi har fået en forståelse for hvorfor vi reagerer forskelligt på problemstillinger.
Jeg tror ikke tidligere, at jeg har deltaget i et kursus, som bagefter har fået så positiv kritik blandt medarbejderne som dette!"

Søren Mortensen, Operations Supervisor, Siri Platform, Dong Energy Oil & Gas

troels-moeller

Troels Møller

Scroll To Top