Skip to content

Vejen til mere samstemt ledelse

Cubion havde fornøjelsen af at facilitere en 9 måneders proces for ledergruppen i Fælles Service i Borgmesterens afdeling i Aarhus Kommune, der havde til formål at gøre den nye tværgående ledergruppe mere samstemt. Det gjorde vi ved at udvikle et større kendskab og øget tillid til hinanden, sikre fælles kurs og skabe forhøjet kvalitet gennem øget samskabelse. Ledergruppen barslede ved afslutningen af forløbet med en ny vision for Fælles Service.

Forløbet var bygget op om omkring strategisk aktionslæring og designtænkning og vi arbejdede undervejs med forskellige kreative læringsmetoder fx grafisk facilitering, samtaletræning med erhvervsskuespillere og visionsarbejde med musikalsk playmaker.

Forløbet mundede ud i en stor kick off dag for alle medarbejdere i Rådhussalen på Aarhus Rådhus, hvor den nye vision blev præsenteret, smagt på, drøftet og den videre proces med implementeringen af visionen blev præsenteret.

Om forløbet siger lederne

"Det har været super godt - og I er super professionelle og inspirerende at være sammen med!"

"Det er kanon gode "undervisere" - både til at formidle og pirre til vores nuværende tankegang - og en stor tak til lederkollegerne for også at bidrage/være ærlige."

"Niveauet har passet fint til målgruppen som er på forskelligt niveau ledelsesmæssigt, opgavemæssigt og fagligt. Teorien er vigtigst af alt blevet demonstreret i praksis via sjove og tankevækkende øvelser, der illustrerer pointerne skarpt."

"Jeg synes det har været et super forløb med dygtige konsulenter. Mange gode oplevelser, jeg ikke har haft på andre lederkurser. Det har været godt at der var flere konsulenter på hver undervisningsgang, idet I bibringer noget forskelligt og på forskellig måde."

Scroll To Top