Skip to content

Velliv projekt på Fangelbogård

Trivsel og psykologisk tryghed for alle ansatte på Fangelbogård

I et halvt år har ledelsen og medarbejdere på Fangelbogård sammen med konsulenthuset Cubion arbejdet med et trivselsprojekt med titlen; Psykologisk tryghed og trivsel på Fangelbogård, støttet af Velliv Foreningen.

Fangelbogård er et bo- og beskæftigelsestilbud for mennesker med psykiske funktionsnedsættelser. Stedet fik i 2021 ny forstander, Karina Bastholm og i 2023 blev Heidi Skov ansat som administrativ leder.

Hovedingredienserne i projektet var psykologisk tryghed og vitaliseringspsykologi, da stedet efter en periode med ledelsesskift og et krævende arbejdsmiljø trængte til at styrke trivslen og højne fagligheden til glæde for både medarbejdere, ledelsen og ikke mindst beboerne og deres pårørende.

Hanne Møller fra Cubion var ansvarlig for gennemførelsen af projektet og har skrevet en artikel om forløbet, som kan læses her: Artikel om Velliv projekt på Fangelbogård 2023-24

Om forløbet siger medarbejderne

“Jeg har lært, i endnu højere grad at være nysgerrig på hinandens fagligheder og forskellige funktioner i huset. At vi på tværs kan lære meget af hinandens viden, faglighed og nysgerrighed.”

“At vi er en BUKO ost – Den med flere smagsvarianter;) Det vil sige:
Vi er flettet sammen på tværs af faglighed, som hver især bidrager med kompetencer, der støtter op om vores arbejde, så vi skaber de bedste liv for hver af vores beboere.”

“Jeg startede med at syntes projektet var lidt en kæp i hjulet for resten af det arbejde jeg skulle udføre i dagligdagen , men det vendte ret hurtigt til at være noget jeg faktisk glædede mig til.”

Scroll To Top