Skip to content

Nye veje – Udvikling, Forandring og Innovation i Aarhus Kommune

Nye veje – Udvikling, Forandring og Innovation i Aarhus Kommune

Cubion afsluttede i efteråret 2017 første modul af Udvikling, Forandring og Innovation i Aarhus Kommune. På forløbet har vi bl.a. trænet lederne i innovativt lederskab, der handler om at blive lidt længere i det ukomfortable, at have modet til at vælge andre veje end de kendte uden at blive ramt af panik, at kunne associere hurtigt her og nu, i det øjeblik, tingene sker, og at kunne sammensætte det, man oplever på nye måder.

Vi (Karsten, Thomas og Randi) vil gerne sige et STORT tak til det første hold af offentlige ledere fra Aarhus Kommune, som har haft modet til at tage den daglige kompleksitet og uforudsigelighed på sig, som en mulighed for at handle sig ind i ”det nye”.

”Det har på alle måder været et godt forløb. Opstarten med en idehistoriker gav et godt og solidt fagligt fundament. De to undervisere var meget forskellige, men supplerede hinanden godt. Litteraturen var skæv, forstyrrende og berigende. TAK!” Leder, Aarhus Kommune, der har deltaget på UFI i efteråret 2017.

”Mange tak for nogen inspirerende og lærerige uddannelsesdage. Jeg anbefaler helt klart modulet ?” udtaler leder fra Aarhus Kommune.

Scroll To Top