Skip to content

Cubion har mange års succesfuld erfaring med Lederafklaringsforløb samt forløb for Lederaspiranter

”Jeg blev mere afklaret på at det er det (ledervejen) jeg vil – og jeg synes også jeg fik mere mod på det” – sådan siger en af deltagerne på lederafklaringsforløbet.

Lederafklaring er for medarbejdere, der måske kunne tænke sig et lederjob eller er blevet opfordret af egen leder, kollegaer eller andre. Formålet med forløbet er at give deltageren mulighed for personlig afklaring af, om det er ledervejen de har lyst til, og viden om hvad der skal til for at blive leder. Afklaringen sker gennem undervisning, træning med skuespiller, gruppecoaching og tilbagemelding på personprofiler.

Se hvad deltagere på forløbet siger om deres udbytte: Lederafklaringsforløbet

”Man får åbnet sine øjne op og får et andet udsyn, fordi man bliver bevidst om, hvad andre gør og hvilke problemstillinger de sidder med”, fortæller en deltager på lederaspirantforløbet

Lederaspirantforløbet er for medarbejdere, der har besluttet at gå ledelsesvejen, men endnu ikke er blevet ledere. Forløbet er første skridt på vejen og Aarhus Kommune har valgt at Cubion udbyder det som DOL-modulet Det personlige Lederskab, så uddannelsen leveres med 5 ETCS point og afsluttes med en eksamen. Deltagerne sendes på en læringsrejse med lederpraktik i anden organisation, 5 undervisningsdage, hvor der arbejdes med pensum, trænes med skuespiller og deles viden og erfaring i netværksgrupper.

Se hvad deltagere fortæller om forløbet her: Lederaspirantforløbet

Scroll To Top