Skip to content

Lederrekruttering

Lederrekruttering med CUBION

Lederrekruttering København, Aarhus, Aalborg, Odense og Horsens m.v. I vores rekrutteringsopgaver trækker vi på en dybtgående indsigt i lederes funktionsbetingelser, og en grundig forståelse af den organisatoriske kontekst den nye leder skal virke i.

Cubion har udviklet et syv-trins forløb for lederrekruttering, der spænder fra en indgående forventningsafstemning til et egentligt on boarding-forløb. Samtlige rekrutteringsprocesser indenfor lederrekruttering, gennemføres af erfarne konsulenter, der har stor ekspertise med både ledelse, ansættelsessituationer, inddragelse af ansættelsesudvalg, implementeringsforløb og on boarding.

 

 

Ønskes personvurderingsværkstøjer anvendt i et rekrutteringsforløb benytter CUBION sig af Person Faktor Analysen v/People Tools.

Cubion har blandt andet gennemført lederrekruttering for Mølholm Forsikring, FOF og praktiserende læger.

Kontakt CUBION med afdelinger i København og Aarhus for at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde indenfor lederrekruttering. Vi leverer lederrekruttering over hele landet: København, Aarhus, Aalborg, Odense, Silkeborg, Viborg, Vejle, Kolding og Horsens m.v.

Scroll To Top