Skip to content

Viborg Kommune – SMART KOMMUNE

De offentlige kerneydelser skal løses stadigt bedre og billigere og det er de offentlige ledere, der bærer og skaber udviklingen.

CUBION har udviklet konceptet Smart Kommune, der adresserer denne dagsorden gennem en udviklingsproces, der forener effektivitet, trivsel og kvalitet, og trækker på metoder som Lean og Relationel Koordinering. Smart Kommune er en tilgang, hvor ledere og medarbejdere i en fælles lærings- og effektiviseringsproces kan arbejde smartere, dvs. levere bedre kvalitet til borgerne, øge effektiviteten og styrke den interne arbejdsglæde – på én og samme tid.

CUBION & LivingLean har afprøvet konceptet i samarbejde med Viborg Kommune med overbevisende resultater og dokumenteret effekt.

Således arbejdede 27 TEK-grupper løbende med forbedringer og læringsoptimering på udvalgte projekter i tre år. Da Cubion afsluttede den indledende projektperiode efter et år havde Viborg Kommune allerede realiseret 66% af den forventede besparelse.

"Hos CUBION fik vi mest for pengene. Cubion kunne matche det vi efterspurgte. Vi blev ikke kun klædt fagligt på til at vide noget om LEAN, men vi fik i høj grad vores viden og læring omsat til praksis. Det var det allermest afgørende. Det der yderligere har været godt, har været, at det var et reelt samarbejde, hvor vi udviklede os sammen undervejs. Dér har Cubion været knald hamrende gode til at byde ind – ja mere end det – det har været et super samarbejde"

Udviklingskonsulent Lene Isbach Poulsen, Viborg kommune

hanne-moeller

Hanne Møller

troels-moeller

Troels Møller

Scroll To Top