Skip to content

[wpv-post-title]

Konsulenthuset Cubion har – i samarbejde med HK Midt – udviklet og faciliteret uddannelsen til innovationsarkitekt for arbejdsmiljørepræsentanter og tillidsvalgte i HK. Et forløb, der stiller skarpt på en helt central HK-udfordring:

Hvordan sikrer vi hinanden og vores jobs bedst muligt i en tid, hvor vi som ansatte i den offentlige sektor mødes med både mulige og umulige krav til service, kvalitet, økonomi og effektivitet?

I uddannelsen har vi fokuseret på at opbygge innovationskapaciteten blandt HK’s arbejdsmiljørepræsentanter og tillidsvalgte ved bl.a. at arbejde med adfærdsdesign, gruppedynamikker, nye måder at mødes på organisatorisk, fx i form af levende samtaler, udvikling af færdigheder til at navigere i kompleksitet, om at arbejde med nuets evolutionære potentiale og fejl som afsæt for innovation og kreativitet.

Forløbet tager afsæt i HK’s fagstrategi, der overordnet handler om at fremtidssikre HK-ansatte i den offentlige sektor. At blive uddannet til innovationsarkitekt indebærer derfor at man som HK’er formår at skabe nye perspektiver og muligheder på egne arbejdsopgaver, i højere grad at kunne matche ledelsen og AC’erne både fagligt og kommunikativt og endelig at kunne nytænke, samskabe og effektivisere udadtil med borgere og brugere.

"Så afsluttede vi sidste del af vores innovationsuddannelse for tillidsvalgte - i HK Stat og HK Kommunal Midt. I var så seje, engagerede, aktive, seriøse - samtidig var der plads til gode historier og masser af grin. Flot afslutningsforløb fra CUBION. Nu skal de tillidsvalgte bruge de mange nye kompetencer - det glæder jeg mig til at følge."

Pia Tørving, Sektorformand HK Kommunal Midt

anders-stig-berthelsen

Anders Stig Berthelsen

troels-moeller

Troels Møller

Scroll To Top